Servicii

OFERTA SERVICII WEB

CREARE SITE
WORDPRESS


In termeni simpli, WORDPRESS este un pachet software care ofera instrumentele pentru crearea, editarea, distribuirea, organizarea si gestionarea continutului online.

Fie ca ai nevoie doar de un simplu site de prezentare , de o platforma e-Commerce sau de un forum , putem dezvolta solutia care sa faca fata provocarilor si obiectivelor tale.

CONTACTEAZA-NE

CREARE MAGAZIN
ONLINE


Realizarea unui magazin online poate fii pasul de care afacerea ta are nevoie! Fie ca detii deja un magazin offline si doresti sa te extinzi , sau acum faci primii pasi in antreprenoriat , expertii nostri e-commerce te vor asista in alegerea celor mai bune solutii .

Intr-o piata online in care comenzile provenite de pe telefon si tableta sunt in crestere este important ca magazinul tau online sa fie responsive , pentru a putea prezenta produsele in cea mai buna maniera!

CONTACTEAZA-NE

APLICATII
WEB


O aplicati web este o aplicatie care ruleaza prin intermediul unui browser web ( Google Chrome, Opera , Aurora , Firefox , etc)

Dezvoltam o gama larga de aplicatii web, pentru toate necesitatiile , de la magazine online si site-uri simple pana la aplicatii pentru primarii , spitale , banci si alte institutii.

CONTACTEAZA-NE

© 2005-2016 Subhi.ro Srl. All Rights Reserved..